Η Realme έχει επιβεβαιώσει ότι θα λανσάρει το GT Neo 5 SE στις 3 Απριλίου και ότι το τηλέφωνο έχει 1.5K οθόνη με 144Hz ρυθμό ανανέωσης και υψηλής συχνότητας 2160Hz PWM dimming. Τώρα, η εταιρεία επιβεβαιώνει μία ακόμα πληροφορία, τη χωρητικότητα της μπαταρίας και την ταχύτητα φόρτισης.

Με νέο teaser η κινέζικη κατασκευάστρια αποκάλυψε / επιβεβαίωσε ότι το GT Neo 5 SE έχει 5.500mAh μπαταρία και υποστηρίζει 100W γρήγορη φόρτιση. Το βασικό μοντέλο Neo 5 έχει 4.600mAh μπαταρία αλλά υποστηρίζει 240W γρήγορη φόρτιση, ενώ έρχεται και σε έκδοση με 5.000mAh μπαταρία και υποστήριξη 150W γρήγορης φόρτισης.

Εκτός των παραπάνω, η Realme έχει ήδη αναφέρει ότι το GT Neo 5 SE θα είναι ένα από τα πρώτα smartphone με τον νέο Snapdragon 7+ Gen 2, ότι θα έχει πα΄χος 8.95 χιλιοστά, θα ζυγίζει 193.1 γραμμάρια, και θα είναι εφοδιασμένο με έως 16GB μνήμη RAM και μέχρι 1TB αποθηκευτικό χώρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.