Το επόμενο flagship smartphone της Realme είναι το Realme GT 5 Pro με τον Digital Chat Station να δίνει τις πρώτες πληροφορίες για τη κάμερα της συσκευής. Πιο συγκεκριμένα θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τρεις αισθητήρες της Sony και 1.5K οθόνη, που όπως επισημαίνει το gsmarena.com είναι ο όρος που χρησιμοποιούν οι εταιρείες της Κίνας για τα 1220p panels.

realme gt 5 pro

Πιο συγκεκριμένα θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε μια IMX966 κύρια κάμερα με 1/1.4 σε μέγεθος, επιπέδου αντίστοιχο με τον IMX989 των 1 ιντσών χάρη στην stacked αρχιτεκτονική. Θα υπάρχει παράλληλα ένας 48 MP IMX581 ultrawide και μια telephoto 50MP IMX890.

Είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για έναν Sony IMX966 για την κύρια κάμερα και έναν 48MP για την ultrawide. Είναι ο ίδιος συνδυασμός που ίσως δούμε και στο OnePlus 12, με την telephoto να είναι των 64MP.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.