Το realme 12 Pro θα ακολουθήσει τον δρόμο του 12 Pro+, τοποθετώντας αισθητήρα από την Sony για την κάμερά του, σύμφωνα με αποκαλύψεις από την ίδια την εταιρία. Συγκεκριμένα το realme 12 Pro θα έχει τον Sony IMX882, σε αντίθεση με το μεγαλύτερο αδερφάκι του που αναμένεται με τον Sony IMX890. Σύμφωνα με την καταχώρηση στο site της realme, το realme 12 Pro θα έρθει με τον Snapdragon 6 Gen 1.

Ο Sony IMX882 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και πιθανότατα το realme 12 Pro θα είναι η πρώτη συσκευή που θα τον έχει. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε δεδομένα για το πόσο καλός είναι ο νέος αισθητήρας. Όμως, άτομο εκ των έσω δηλώνει πως είναι μια νέα έκδοση του LYT-600 που είδαμε στα Oppo Reno 11 και vivo S18e.

Η βασική κάμερα της συσκευής θα είναι στα 50MP και θα φέρει επανάσταση σύμφωνα με την ανάρτηση της realme στο X (πρώην Twitter). Δυστυχώς η ανάρτηση κατέβηκε μετά από λίγο.

realme 12 pro IMX 882

Το realme 12 Pro έχει ήδη διαρρεύσει σε Cream Gold χρώμα και όπως βλέπουμε από τα renders, δεν θα έχει περισκοπική κάμερα. Θα έχει τρεις κάμερες, με μια περιπλανητική διάταξη, που τις κάνει να φαίνονται σαν να είναι τέσσερις.

Το realme 12 Pro θα έχει 20Χ υβριδικό ζουμ, που είναι αρκετά λιγότερο από το 120X που θα έχει το Pro+. Αυτό δείχνει μάλλον προς 2Χ τηλεφακό, που θα συνδυάζεται με 10Χ ψηφιακό ζουμ. Για περισσότερες πληροφορίες, ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 29 Ιανουαρίου, όπου και θα ανακοινωθούν οι συσκευές. Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για οτιδήποτε νεότερο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.