Τα realme 12 Pro series θα ανακοινωθούν στις 29 Ιανουάριου, όμως οι διαρροές πληροφοριών δεν έχουν σταματημό. Σήμερα έχουμε φωτογραφία από το πίσω μέρος του κουτιού του realme 12 Pro+, στο οποίο αναγράφονται και τα βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής, αποκαλύπτοντας πολλά.

Το realme 12 Pro+ έρχεται με κωδικό μοντέλου το RMX3840 και θα έχει AMOLED οθόνη με κυρτές πλευρές. Προηγούμενες διαρροές θέλουν την οθόνη να είναι στις 6.7 ίντσες, με ανάλυση FHD+.

Όμως το κουτό αποκαλύπτει αρκετά παραπάνω. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον Snapdragon 7s Gen 2 για επεξεργαστή, που πρόκειται για ένα πολύ δυνατό chip. Μαζί του θα έχουμε και 12GB RAM καθώς και 512GB αποθηκευτικό χώρο.

Στο κομμάτι της κάμερας βλέπουμε περισκοπική κάμερα με OIS (Οπτική Σταθεροποίηση) και μάλιστα OmniVision OV64B. Αυτός ο αισθητήρας είναι στα 50MP, με φυσικό μέγεθος 1/1.56″. Είναι ο ίδιος αισθητήρας που συναντήσαμε στο OnePlus 11 και στο realme GT3. Αυτή η κάμερα έχουμε δει πως θα προσφέρει 120Χ υβριδικό ζουμ και φαίνεται πολύ εντυπωσιακή.

Redmi Note 13 Pro+ Unboxing: Επιστρέφει δυναμικά στην μεσαία κατηγορία

Η βασική κάμερα πιθανότατα θα έχει τον Sony IMX890, μαζί με οπτική σταθεροποίηση, που είναι και ο ίδιος αισθητήρας που συναντήσαμε στα OnePlus 11 και realme GT3. Πρόκειται για έναν αισθητήρα με φυσικό μέγεθος στα 1/1.56″, με πολύ καλή απόδοση, όπως έχουμε δει και στις άλλες συσκευές που το φορούσαν.

Το realme 12 Pro+ φαίνεται πως θα είναι μια πολύ δυνατή συσκευή σε όλους τους τομείς. Σύντομα θα ανακοινωθεί για να μάθουμε το βασικότερο. Πόσο θα κοστίζει; Αυτό θα κρίνει πόσο value for money είναι μια συσκευή και σε αυτή την κατηγορία αποτελεί καταλυτικό χαρακτηριστικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για όλες τις πληροφορίες!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.