Η Realme εμφανίστηκε πολύ δραστήρια στην IFA 2020 ανακοινώνοντας πάρα πολλά προϊόντα. Ένα από αυτά είναι το Realme Watch S Pro για το οποίο δεν γνωρίζαμε πολλά, μέχρι σήμερα που διέρρευσαν live φωτογραφίες και τα βασικά specs.

Το Realme Watch S Pro πέρασε από την FCC, οι φωτογραφίες που έχουν καταχωρηθεί στη σελίδα αποκαλύπτουν το design του smartwatch και του φορτιστή του. Σε αντίθεση με το προηγούμενο ρολόι της εταιρείας, αυτό έχει κυκλικό design με δύο φυσικά κουμπιά και λουράκια σιλικόνης.

Στα specs τώρα, το Realme Watch S Pro έχει 1,39 ιντσών AMOLED οθόνη με ανάλυση 454×454 pixels, 420mAh μπαταρία, αισθητήρα SpO2, και οπτικό αισθητήρα παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού.

Επίσης, θα παρακολουθεί τα βήματα, διάφορα αθλήματα και δραστηριότητες, τον ύπνο, τις θερμίδες, θα προσφέρει ασκήσεις ηρεμίας, έλεγχο κάμερας και μουσικής, θα έχει GPS και υποστήριξη Bluetooth, και άλλα.

Η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι το Realme Watch S Pro θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη, και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.