Το XDA Developers συνεχίζει να μας χαρίζει όμορφες εφαρμογές για το Android smartphone μας και έτσι σήμερα, έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το Reachability Cursor, το οποίο κάνει πανεύκολη τη χρήση του smartphone με το ένα χέρι. Και ο πιο εύκολος τρόπος να κατανοήσεις πως λειτουργεί το συγκεκριμένο app είναι παρακολουθώντας το demo που υπάρχει παρακάτω.

View post on imgur.com

Η αλήθεια είναι ότι smartphones της Huawei, της Samsung και της Xiaomi έχουν ενσωματωμένα one handed features σε κάποιο βαθμό. Με την δωρεάν έκδοση της εφαρμογής μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολύ καλά το Reachability Cursor. Δεν έχει όμως πολλές επιλογές εξατομίκευσης, με αποτέλεσμα η Pro έκδοση, να κοστίζει 4.49 δολάρια και που αν δυσκολεύεσαι στη χρήση ψηλών οθονών, τότε είναι ό,τι πρέπει για εσένα.

Εξαιτίας του τρόπου λειτουργίας του (χρησιμοποιεί ένα Accessibility Service), θα διαπιστώσετε κάποιο μικρό lag. Ευτυχώς, ο developer είναι ενήμερος του προβλήματος και παρέχει ένα experimental service που εξαλείφει το lag. Το XDA Developers μπορεί να επιβεβαιώσει ότι με την ενεργοποίηση του Priviliged Mode, γίνονται θαύματα στο OnePlus 6 και Galaxy Note 9.

Το Privileged Mode λειτουργεί απλά με την αυτόματη ενεργοποίηση του Accessibility Service, όταν χρειάζεται και την απενεργοποίηση όταν δεν χρειάζεται. Αυτό απαιτεί να δώσετε στην εφαρμογή WRITE_SECURE_SETTINGS permission μέσω του ADB command.

adb shell pm grant com.niftyui.reachability android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS

Αυτό δίνει στο Reachability Cursor την άδεια να κάνει ό,τι χρειάζεται για να φύγει το lag. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Google Play Store μέσω αυτού του συνδέσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.