Νωρίτερα είδαμε το OBox, μια Android κονσόλα με πολύ δυνατό hardware, τώρα όμως έρχεται η Razer και ανακοινώνει την δική της υλοποίηση για Android TV, το Razer Forge TV,  που περιλαμβάνει και τον τομέα του Gaming, αφού θα μπορεί να παίξει όλα τα παιχνίδια του Google Play Store, αλλά και να κάνει streaming τα παιχνίδια από τον υπολογιστή μας στην οθόνη της τηλεόρασης μας, μέσω του τοπικού μας δικτύου, κάτι που είχαμε δει και στο review του nVidia Shield.

razer-android-tv-controller

To Razer Forge TV θα κυκλοφορήσει στις αρχές του έτους στην τιμή των $99.99 μόνο, αλλά θα είναι και διαθέσιμο με το Razer Serval Controller στην τιμή των $149.  Η συσκευή υποστηρίζει σύνδεση με Bluetooth μέχρι και 4 χειριστηρίων.

Στο εσωτερικό του θα βρούμε Qualcomm Snapdragon 805 με 4 πυρήνες Krait 450 χρονισμένους στα 2.5GHz, ενώ τα γραφικά θα αναλαμβάνει μια Adreno 420. Από μνήμη θα έχουμε 2GB RAM και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

razer-android-tv

Το streaming των παιχνιδιών από τον υπολογιστή μας θα γίνεται μέσω του Razer Cortex: Stream App, που θα κυκλοφορήσει σε beta μορφή το δεύτερο τρίμηνο του 2015. Η εφαρμογή θα πωλείται στην τιμή των $39.99 ή θα έρχεται δωρεάν με το Razer Forge TV. Αν δεν θέλετε την συσκευή της Razer, θα μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε Android TV συσκευή, σε κονσόλα!

Σύμφωνα με την Razer η εφαρμογή μπορεί να προσφέρει ultra low latency gaming, μέχρι και 1080p ανάλυσης, μέσα από τυπικό WiFi ή Ethernet δίκτυο, ενώ μπορεί να παίξει με το περισσότερα κομμάτια Hardware που κυκλοφορούν, κάτι που δεν έχουμε δει σε υλοποιήσεις του ανταγωνισμού.

razer-turret-1-580-90

Μαζί με την συσκευή θα κυκλοφορήσει και το Razer Turet, που είναι ένα σετ πληκτρολόγιο ποντίκι, σχεδιασμένο για να τοποθετείται στα πόδια του χρήστη. Θα το βρούμε στα $129.99.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.