Η Razer, η Verizon, και η Qualcomm, ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιούργησαν, και ανακοίνωσαν το Razer Edge, στα τέλη του περασμένου μήνα. Πρόκειται για μία κονσόλα βασισμένη στο Android που προσφέρει συνδεσιμότητα 5G και διαθέτει Snapdragon G3X Gen 1 SoC. Τώρα, δημοσιεύθηκαν μία πλήρης λίστα προδιαγραφών και η τιμή της συσκευής.

Το Edge είναι ουσιαστικά ένα tablet που έρχεται πακέτο με τα αποσπώμενα χειριστήρια Kishi V2 Pro. Η συσκευή διαθέτει οθόνη OLED 6.8 ιντσών, με 144Hz ρυθμό ανανέωσης και 2.400 x 1.080 pixel ανάλυση, το προαναφερθέν Snapdragon SoC και μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh.

Η νέα φορητή συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με 8GB μνήμης RAM, 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, και μπροστινή κάμερα 5MP. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Razer Edge είναι η υποστήριξη Bluetooth 5.2 και Wi-Fi 6E, καθώς και η θύρα 3.5mm στο χειριστήριο.

Η Razer διαφημίζει επίσης την υποστήριξη του Google Play καθώς και την πρόσβαση σε cloud υπηρεσίες παιχνιδιών, όπως το Xbox Cloud Gaming. Η Wi-Fi only έκδοση θα πωλείται στα 399.99 δολάρια, ενώ μία συλλεκτική Founder’s Edition – που στην ουσία περιέχει Hammerhead TWS θα κοστίζει 499.99 δολάρια. Όσον αφορά την 5G έκδοση, η τιμή της παραμένει άγνωστη.

Οι αποστολές του Razer Edge έχουν προγραμματιστεί για το 1ο τρίμηνο του 2023, αλλά όποιος θέλει δίνει 5 δολάρια και κάνει κράτηση. Προς το παρόν, είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ, και αναμένεται ως την κυκλοφορία του να το δούμε σε περισσότερες αγορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.