Το Gaming Ultrabook της Razer έχει μια ειδική θύρα χάρη στην οποία θα μπορείτε να συνδέσετε την δική σας κάρτα γραφικών, μετατρέποντας το Razer Blade Stealth σε θηρίο. Η νέα αυτή ιδέα φαίνεται πως θα αλλάξει τα δεδομένα, όσον αφορά την αγορά των gaming laptops.

razer-blade-portability-performance

Το κακό με τα περισσότερα laptops είναι η δυσκολία στην αλλαγή των εξαρτημάτων αλλά και η αναλογία βάρους/απόδοσης, ωθώντας με αυτόν το τρόπο το gaming κοινό στην αγορά desktops για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Το Blade Stealth, το 12.5 ιντσών laptop της Razer, ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα καθώς θα μπορείτε να συνδέσετε το ultrabook με το Razer Core (συσκευή η οποία επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εξωτερικές κάρτες γραφικών) μέσω Thunderbolt 3.

razer-core

Το ultrabook της Razer έρχεται σε δύο εκδόσεις: Razer Blade Stealth QHD (2560 x 1440) και Razer Blade Stealth UHD (3840 x 2160) και διαφέρουν μόνο στην αποθηκευτικό χώρο 128GB SSD – 256GB SSD και 256GB SSD – 512GB SSD αντίστοιχα.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι:

  • Processor: Intel® Core™ i7-6500U Dual-Core Processor με Hyper Threading 2.5GHz / 3.1GHz (Base/Turbo)
  • Graphics: Intel® HD Graphics 520
  • Memory: 8GB dual-channel onboard memory (LPDDR3-1866MHz)
  • Operating System: Windows 10 (64-Bit)
  • Βάρος: 1.25 kg

 Δείτε παρακάτω την βίντεο παρουσίαση των Razer Blade Stealth και Razer Core:

Η τιμή του ultrabook ξεκινά από τα 999$ μέχρι 1599$ και αναμένεται να έρθει το Φεβρουάριο στα Microsoft Stores.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Razer Blade Stealth και Razer Core μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site της Razer.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ