Σε μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση, η Nextbit, η εταιρεία πίσω από το Nextbit Robin, αποκάλυψε πως είναι πλέον μέρος της Razer. Η διάσημη εταιρεία gaming προϊόντων, εξαγόρασε την Nextbit νωρίτερα αυτό το μήνα και ενώ δεν υπάρχουν ακόμα οικονομικές λεπτομέρειες σχετικά με την εξαγορά, ενδιαφέρον προκαλεί ο λόγος που μπορεί η Razer να ενδιαφέρθηκε να αγοράσει μια κατασκευάστρια εταιρεία smartphone.

Ως κομμάτι της Razer, η Nextbit θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη μονάδα με έμφαση “στον μοναδικό mobile σχεδιασμό και σε εμπειρίες.” Μήπως αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δούμε κάποιο Razer smartphone; Αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί με σιγουριά, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν είναι κάτι απίθανο.

Αυτοί που ανησυχούν για το μέλλον του Nextbit Robin, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό θα εξακολουθεί να υποστηρίζεται, με ακόμη 6 μήνες εγγύηση από τώρα, ενώ ενημερώσεις λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των patches ασφαλείας, θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018. Η συσκευή ωστόσο, δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά.

Η Nextbit ιδρύθηκε από πρώην εργαζόμενους της HTC και της ομάδας του Android, οι οποίοι ξεκίνησαν με μια ιδέα στο Kickstarter που συγκέντρωσε πάνω από 1,3 εκατομμύρια δολάρια. Η ιδέα αυτή ήταν το Nextbit Robin, ένα smartphone που βασίζει τον αποθηκευτικό του χώρο στο cloud. Η συσκευή αυτή μπορεί να αποθηκεύει δηλαδή απεριόριστες εφαρμογές και αρχεία του χρήστη σε έναν online αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν να είναι ένα φυσικό αποθηκευτικό μέσο του κινητού. Αυτό, συν ο μοναδικός του σχεδιασμός και φυσικά η προσιτή του τιμή, έκαναν μια σταθερή πρώτη προσπάθεια για την εταιρεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.