Μπορεί η λογική να θέλει το Marshmallow να κυκλοφορεί για το Galaxy S6, όμως η Samsung έκανε την έκπληξη και αναβάθμισε πρώτα ένα Galaxy S5 στις ΗΠΑ. Η εταιρία είπε πως έγινε κατά λάθος, όμως σήμερα έχουμε επανάληψη του ίδιου λάθους.

galaxy s5 android 6

Ένας χρήστης του Galaxy S5 από την Γαλλία, έλαβε την αναβάθμιση σε Android 6.0.1 μέσω Wi-Fi, στο SM-G900F, που έχει. Σύμφωνα με τα screenshots η συσκευή έχει και το security patch του Android για τον Ιανουάριο.

Είναι αρκετά περίεργο το γεγονός ότι ορισμένες συσκευές έχουν αναβαθμιστεί ήδη σε Android 6.0.1, κατά λάθος, την στιγμή που η σειρά Galaxy S6 δεν έχει δει την αναβάθμιση ακόμα. Όπως και να έχει, οι τελευταίες ναυαρχίδες της εταιρίας είναι πολύ κοντά στην αναβάθμιση και σύντομα θα δούμε τις πρώτες συσκευές να δέχονται το πολυπόθητο update.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.