Η Qualcomm εισέρχεται και στα Wearable Gadgets με το νέο έξυπνο ρολόι Toq (Qualcomm Toq Smartwatch).

toq

Με ενημέρωση που μάθαμε, έχουν ήδη αρχίσει οι προπαραγγελίες του, στην τιμή των $300 και στην αγορά θα εισέλθει αρχές Οκτωβρίου.

Βλέποντας τι έχει γίνει με το Galaxy Gear, η Qualcomm αποφάσισε να εισέλθει και εκείνη σε αυτόν τον τομέα. Με πολύ καλά χαρακτηριστικά, το ρολόι της Qualcomm έρχεται να συναρπάσει.

qualcomm-toq-3Πρώτα από όλα, έχοντας χαμηλής κατανάλωσης οθόνη χωρίς να χρειάζεσαι να είσαι σαν δικτυομένο ρομπότ(!) , το Toq έχει απίστευτα μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανά φόρτιση, λες και πίνει γουλιά γουλιά την ενέργεια, όσο νερό πίνει μία γάτα! Δεν υπάρχει κανένας διακόπτης στην συσκευή, ώστε να πούμε πως εξοικονομεί ενέργεια και επίσης παρέχεται ασύρματη φόρτιση! (να ησυχάσουμε και από τα καλώδια λιγάκι!)

Όπως σε όλα τα «έξυπνα» ρολόγια, έτσι και σε αυτό, οι χρήστες θα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσουν όπως ένα Smartphone. Δηλαδή να διαχειριστούν κλήσεις, μηνύματα, υπενθυμίσεις συναντήσεων αλλά και διάφορες ανακοινώσεις, κουνώντας μόνο προς το πρόσωπο τους, τον καρπό τους, και όχι ψάχνοντας το κινητό στην τσάντα (και ειδικά οι γυναίκες, βγάζοντας όλη την προίκα τους στην φόρα!).Όλα αυτά αρκεί το Smartphone σας να «τρέχει» σε Android 4.0.3 ή σε νεότερο λειτουργικό.

qualcomm-toq qualcomm-toq-main1

Και το παράξενο-τρελό του νέου Toq; Έχοντας αυτό το νέο Gadgetορολόι  της Qualcomm, θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε ένα νέο είδος ασύρματων ακουστικών Bluetooth τα οποία στερεώνονται έξω από το αυτί (χωρίς να εισέρχονται κοντά στο τύμπανο). Διαθέτουν απίστευτο ήχο , έχοντας ατομικά γούφερ αλλά και Τουιτερς και το πιο καλό; Μπορούν να φορτίζουν ασύρματα από το Toq.

Τι άλλο μπορεί να χρειαζόμαστε; (φιλοσοφική ερώτηση, δεν νομίζω να θέλουμε κάτι άλλο!)

πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.