Η Apple ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη ανακοίνωση σήμερα του iPhone X και η Qualcomm βρήκε την κατάλληλη ώρα για να χτυπήσει την εταιρία του Cupertino. Παραδοσιακά η Apple θα μας ταράξει σε φράσεις γεμάτες “Amazing, beautiful και extraordinary”, οπότε η Qualcomm είπε να γκρεμίσει λίγο την τελειότητα της Apple, λέγοντάς μας πως όλες οι τεχνολογίες που παρουσιάζει η εταιρία δεν είναι τόσο καινούριες.

Έτσι μας έδωσε μια λίστα με όλες τις τεχνολογίες που βελτίωσαν τις συσκευές μας και που έκαναν την ζωή μας πιο άνετη, μαζί με τις εταιρίες που τις ενσωμάτωσαν πρώτες.

Βλέπουμε λοιπόν τεχνολογίες όπως το Gigabit LTE, που έφερε ο Snapdragon 835, και την τεχνολογία AR που έφερε το Lenovo Phan Pro 2. Επίσης βλέπουμε και την διπλή κάμερα, που ήρθε πρώτα με το HTC One M8.

Η λίστα της εταιρίας περιλαμβάνει πολλές εταιρίες που έχουν δουλέψει στενά με την Qualcomm, όπως η Google, η Samsung, η LG, η HTC, η Motorola και άλλες.

Το δελτίο Τύπου τελειώνει με την δήλωση πως οι συνεργάτες που φέρνουν το επόμενο μεγάλο κύμα από Android συσκευές της κορυφαίας κατηγορίας, θα συνεχίσουν να στρώνουν τον δρόμο για άλλους να έρθουν. Το όλο μήνυμα ξεκάθαρα απευθύνεται στην Apple.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτά τα ολίγα. Για να μην μας το παίζουνε εκεί στην Apple δήθεν πρωτοπόροι. Εκτός βέβαια εαν εννοούν στην αντιγραφή. Εκεί μάλιστα!! Το iPhone πρωτοπορεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.