Μα κάπως θολή φωτογραφία του Moto X 2015 έκανε την εμφάνισή της στο Twitter. Ο αντικαταστάτης του Moto X 2014 που είδαμε στο  techmaniacs, είναι πολύ κοντά, αφού αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο καλοκαίρι.

moto x 2015

Η φωτογραφία μοιάζει για render για τον Τύπο και είναι αρκετά θολή. Αυτό που βλέπουμε όμως, είναι πως το πίσω μέρος θα αλλάξει, με διαφορετική τοποθέτηση της κάμερας και του flash. Το σήμα της εταιρίας με το χαρακτηριστικό του στυλ, θα παραμείνει ως έχει.

Στο μπροστινό μέρος διακρίνουμε στερεοφωνικά ηχεία και πραγματικά ελπίζουμε να διαθέτει στερεοφωνικό ήχο, κάτι που είδαμε στην δοκιμαστική έκδοση του Moto X 2014 που κάναμε review, αλλά κόπηκε στην τελική έκδοση της συσκευής. Διακρίνουμε επίσης πως οι ειδοποιήσεις της Motorola θα είναι και σε αυτή την συσκευής (Motorola Glance Notifications).

Οι φήμες θέλουν την συσκευή αν έχει κωδικό μοντέλου το XT1542, που στο εσωτερικό του θα έχει Snapdragon 810, 4GB RAM, 5.2 ίντσες οθόνη με ανάλυση QuadHD και 16MP κάμερα, με την εμπρόσθια να είναι στα 5MP.

Η συσκευή θα ανακοινωθεί σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.