Αν ψάχνεις έναν full featured music player για το Android, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά και προς την μεριά του Pulsar Music Player. Πρόκειται για έναν Music Player ο οποίος σου επιτρέπει να διαχειριστείς όπως εσύ θέλεις την μουσική σου και να προβείς στην αναπαραγωγή της. Όπως σημειώνει η επίσημη σελίδα του player είναι ελαφρύς με μέγεθος που διαμορφώνεται στα 2.5MB περίπου.

Έχει 15 έγχρωμα θέματα το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα και υποστηρίζει πλήθος αρχείων, όπως mp3, aac, flac, ogg, wav. Αν δεν βρει τη μουσική σου που έχεις περασμένη στη συσκευή, απλά πίεσε στο rescan library από την action bar.

Διατίθεται σε δυο εκδόσεις, την δωρεάν και την επι πληρωμή. Εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία αν χρειάζεσαι έναν music player να πάρεις την επί πληρωμή έκδοση εντελώς δωρεάν.

Άφησε απλά ένα σχόλιο από κάτω από αυτό το άρθρο (όχι στο facebook), δήλωσε το email σου (να είναι πραγματικό, στη φόρμα το γράφεις και όχι δημόσια) και αύριο, Δευτέρα θα έχεις λάβει το κλειδάκι. Έχουμε 10 κλειδιά και θα τα δώσουμε με σειρά προτεραιότητας. Αν δεν προλάβεις, να ξέρεις ότι συχνά δίνουμε δωρεάν κλειδιά, οπότε μείνε συντονισμένος για την επόμενη εφαρμογή.

Διαθέσιμος στο Play Store εδώ

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αναζητάω σινίθος εφαρμογές με εργαλεία μερεύσει να εχω πολλές εφαρμογές στο κινιτο και γενικά μαρεσει να κανω όλες τοις δουλειές από ένα smartphone μόνο Techmaniac.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.