Η Public φαίνεται να κάνει ένα τεράστιο άνοιγμα στις υπηρεσίες και τον κατάλογο της. Μετά την παράδοση της επόμενης ημέρας και την πληρωμή με άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, ανακοίνωσε ότι μπαίνει στον χώρο των οικιακών συσκευών. Ναι, τώρα μπορούμε να αγοράζουμε από τα Public οικιακές συσκευές, με έως 3 άτοκες δόσεις, με παράδοση την επόμενη ημέρα.

Λάβαμε ένα ενημερωτικό δελτίο σε Viber και email με το σλόγκαν “Ζήσε το σπίτι με τον δικό σου τρόπο!” και το #PublicHome. Το ανοίξαμε και είδαμε μία σύντομη παρουσίαση το τι κάνει μέχρι τώρα η εταιρεία και τι νέο φέρνει. Τι κάνει; Το μήνυμα της λέει “Όταν ακούς δυνατά μουσική με φίλους, όταν ανακαλύπτεις ότι πιο νέο στην τεχνολογία, αλλά και όταν απολαμβάνεις το αγαπημένο σου βιβλίο είμαστε εκεί.”

Τι νέο προσφέρει; Το μήνυμα έλεγε ξεκάθαρα “Οι οικιακές συσκευές ήρθαν στα Public” και συνέχιζε λέγοντας “Φέρνουμε για εσένα ακόμα περισσότερα για το σπίτι, με τις οικιακές συσκευές, για να το ζεις με τον δικό σου τρόπο!” Όπως τονίζει η εταιρεία, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές, με χιλιάδες ετοιμοπαράδοτες συσκευές κορυφαίων brands, σε έναν κατάλογο με μικροσυσκευές, μεγάλες οικιακές συσκευές, κλιματιστικά και home comfort, και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.