Ο ανταγωνισμός που δημιουργεί στην αγορά το ERTflix φαίνεται να έχει οδηγήσει σε σκέψεις μεταξύ των ενδιαφερομένων πλευρών να επιβληθεί συνδρομή στη γνωστή streaming υπηρεσία της ΕΡΤ στο πλαίσιο της τεχνολογικής της αναβάθμισης και της απόκτησης ακόμη περισσότερων προγραμμάτων σειρών και ταινιών.

Αλλάζει ο τρόπος κατεβάσματος και εγκατάστασης εφαρμογών στο iPhone στην Ελλάδα

Μέχρι σήμερα υπήρξε το αίτημα της διοίκησης για την αύξηση του ανταποδοτικού τέλους που ανέρχεται σήμερα στα 3 ευρώ τον μήνα ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό και πρόγραμμα αλλά και για την ενίσχυση του ΕΡΤFlix.

Ωστόσο η διεκδίκηση καλύτερου ξένου προγράμματος προκάλεσε την αντίδραση στελεχών του Mega και του Alpha οι οποίοι ζητούν συνδρομή για την πλατφόρμα. Η ΕΡΤ θέλει από την μεριά της να ενισχύει περισσότερο το περιεχόμενο, προσθέτοντας μουσική και παιδικό πρόγραμμα και κανάλια διεθνούς εμβέλειας όπως BBC αλλά και αθλητικό περιεχόμενο, μεταδίδοντας το Euro 2024, τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Οι συσκευές της Samsung που θα πάρουν 7 χρόνια ενημερώσεων!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.