Μπορεί να αναφερόμαστε σε ασύρματα ακουστικά ως επί το πλείστον, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και πλήθος αξιόλογος ενσύρματων ακουστικών. Σήμερα, θα αναφερθούμε σε δυο τέτοιες προτάσεις, αρχίζοντας από τα JBL T180A. Πρόκειται για ένα ελαφρύ και άνετο στη χρήση ακουστικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήθος συσκευών χάρη στο 3.5 earphone jacκ, σε Android, MP3 και ήχεία. Και μάλιστα, σου υπόσχονται να μην αποτελέσουν πονοκέφαλο, χάρη στο καλώδιο με το οποίο εξοπλίζονται και το οποίο υπόσχεται να μην μπλέκεται.

Με την υπογραφή της JBL και την ιστορία της επιτυχούς δραστηριοποίησης στο χώρο για πάνω από 60 χρόνια, τα συγκεκριμένα ακουστικά στη τιμή που τα βρήκαμε είναι η ιδανικότερη επιλογή για σωστά μπάσα και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Μάλιστα το design τους θα σε μαγνητίσει από την πρώτη στιγμή.

Μπορείτε να το αγοράσετε από το Tomtop στα 12.58 ευρώ

Μια άλλη πρόταση, ακούει στο όνομα JBL T290  και πρόκειται πάλι για ενσύρματα ακουστικά. Η αλήθεια είναι, ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα κάνεις κάποιες παραχωρήσεις ως προς το design. Βέβαια μπορεί να σου αρέσουν και αυτά, εμάς όμως αν μας ρωτάς, προτιμάμε για κανα δυο τρία ευρώ παραπάνω την πρώτη πρόταση. Σε κάθε περίπτωση διαθέτουν premium αλουμινένια κατασκευή, είναι εργονομικά και άνετη στη χρήση. Κάτω από το αλουμινένιο περίβλημα, οι 8.7 mm drivers βγάζουν τα πιο ιδανικά μπάσα και ήχο που θα σε ικανοποιεί σε κάθε περίπτωση.

Μπορείτε να τα αγοράσετε από το Tomtop στα 9.88 ευρώ μόνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.