Η Sony δηλώνει πως οι κονσόλες της επόμενης γενιάς θα υποστηρίζει τα ακουστικά της τρέχουσας γενιάς.
Το PlayStation 4 θα υποστηρίζει τα ασύρματα ακουστικά του PlayStation 3, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος της Sony στη San Diego Comic-Con αυτή την εβδομάδα. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το PS4 θα κυκλοφορήσει με ένα ακουστικό για το ένα αυτί.
Στην αντίπερα όχθη, η Microsoft επιβεβαίωσε τον περασμένο μήνα ότι το Xbox One δεν θα περιλαμβάνει καν ακουστικά. Το PS4 ($400) και το Xbox One ($500) θα κυκλοφορίσουν στα καταστήματα τη περίοδο των Χριστουγέννων (Το Xbox όχι σε όλες τις χώρες), ενώ και οι δύο next-generation κονσόλες θα είναι στη διάθεση του κοινού κατά τη διάρκεια της Comic-Con αυτή την εβδομάδα.
Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.




























![Ο Reid Wiseman μας έδωσε βίντεο από τη δύση της Γης και είναι συγκλονιστικό [Βίντεο] Η δύση της Γης](https://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2026/04/moon-artemis-ii-orion-NASA-2-218x150.jpg)
![Ο ήχος από τις ηλιακές εκλάμψεις είναι βγαλμένος από θρίλερ! [Βίντεο] ηλιακές εκλάμψεις](https://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2026/04/solar-flare-218x150.webp)

![Samsung Galaxy S26 Ultra Review: Είναι τελικά Ultra; [Βίντεο] Galaxy S26 ultra review](https://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2026/03/Galaxy-S26-ultra-review-218x150.webp)














