Τα έγγραφα στα οποία στηρίχτηκαν οι φήμες, για το φημολογούμενο PS4 Neo, από τα μεγάλα gaming sites του εξωτερικού, κάνανε την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και φαίνονται αρκετά πειστικά ως προς την εγκυρότητά τους.

PlayStation-NEO

Η άφιξη μιας ανανεωμένης PS κονσόλας με καλύτερο hardware είχε ταράξει για πολύ καιρό την gaming κοινότητα με τις φήμες σχετικά με αυτήν να οργιάζουν συνέχεια μέχρι την οριστική επιβεβαίωση από την μεριά της Sony. Η πηγή των περισσότερων ειδήσεων σχετικά με το Ps4 Neo είναι ένα έγγραφο 42 σελίδων στο οποίο αναγράφονται διάφορα κόλπα που χρησιμοποιήθηκαν για να φτάσουν στο πολυπόθητο 4Κ, διάφορες ημερομηνίες για τα πρωτότυπα σχέδια, καθώς και τα υλικά και τα χαρακτηριστικά της νέας κονσόλας.

Με μια γρήγορη ανάγνωση αυτό που υπογραμμίζει συνέχεια η εταιρία είναι η συνύπαρξη μεταξύ του Neo και της τωρινής κονσόλας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι παλιοί πελάτες της δεν θα μείνουν δυσαρεστημένοι. Και οι δύο κονσόλες θα χρησιμοποιούν το ίδιο store, system software, application package και τις ίδιες online υπηρεσίες.

Στο έγγραφο επίσης αναφέρεται ότι το PS4 Neo δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε κατόχους 4Κ τηλεοράσεων αλλά και σε κατόχους HDTV, καθώς και αυτοί θα επωφεληθούν από καλύτερο frame-rate και σαφώς ανανεωμένα γραφικά. Στόχος είναι όλα τα παιχνίδια να τρέχουν κανονικά και στις δύο εκδόσεις του PS4. Η ημερομηνία κυκλοφορίας πρέπει ακόμη να ανακοινωθεί, αλλά σίγουρα θα είναι μέσα στο 2017.

Στο ακόλουθο link μπορείτε να δείτε το σχετικό έγγραφο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.