Η έκδοση 2.0 του firmware στο PlayStation Vita έχει μόλις βγεί στο κοινό, φέρνοντας μαζί του το PS Plus και μια λίστα νέων χαρακτηριστικών.

Χάρη σε αυτή την αναβάθμιση, ο browser της συσκευής μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να κλείσετε τα παιχνίδια που παίζετε και ταυτόχρονα έχει επιταχυνθεί με ανανεωμένο rendering και βελτιστοποιημένη απόδοση μέσω GPU.

Επιπλέον, η εφαρμογή βίντεο της Sony έχει ενισχυθεί για να παίζει 1080p βίντεο και μαζί σε αυτά προσθέστε μια ολοκαίνουργια εφαρμογή e-mail με ειδοποιήσεις και υποστήριξη έως και πέντε λογαριασμών.

Αν οι παίκτες έχουν ‘κόλλημα’ να μεταφέρουν περιεχόμενο από τον υπολογιστή τους στο Vita, αυτή η αναβάθμιση επιτρέπει στην φορητή συσκευή σας, να συνδεθεί ασύρματα με τους υπολογιστές που κατέχετε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.