Νέο PS Vita Firmware; Και τι άλλο θα γίνει με αυτό το Vita; Κουραστήκαμε από συνεχείς αναβαθμίσεις firmware στο PlayStation Vita, αλλά πλέον η έκδοση 2.6 κάνει τα patches να είναι σχεδόν (το τονίζω το «σχεδόν») καλά.

ps-vita-firmware-1

Δεν έχει να κάνει μόνο με την ευκολότερη διαχείριση των Saves των παιχνιδιών μέσω του PlayStation Plus, αλλά επίσης τα Bubbles αντιπροσωπεύουν λειτουργίες menu, παιχνίδια και εφαρμογές που είναι ευκρινέστερα .

ps-vita-firmware

 

Η Sony έχει προσθέσει επίσης τη δυνατότητα αλλαγής ασύρματης σύνδεσης ( WiFi, Bluetooth, 3G και Flight mode) κρατώντας πατημένο το μπλε κουμπί PS. Τα χαρακτηριστικά δεν σταματούν εκεί,διότι πλέον μπορείτε να παίξετε τώρα με πολυμέσα που είναι αποθηκευμένα σε PC ή PS3 με remote control, χωρίς τη χρήση του kludgy Remote app Play ή την αντιγραφή των αρχείων στο PS σας. Ενώ έχουμε δημιουργήσει μία λίστα από δυνατότητες εδώ, υπάρχει μια πληθώρα άλλων αλλαγών που περιγράφονται στο βίντεο και η Sony έχει τα πλήρη χαρακτηριστικά της έκδοσης στο επίσημο site της. Να δούμε το παρακάτω video για να πάρουμε μία γεύση…!

 

 

πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.