Οι χρήστες φτιάχνουν mods για τα παιχνίδια, extensions για τους browsers, και εργαλεία για προγράμματα και OS, γιατί απλά με αυτά προσθέτουν έξτρα δυνατότητες τις οποίες ξεκάθαρα δεν προσφέρει η κάθε εταιρεία. Μετά, οι εταιρείες βλέπουν τι είναι δημοφιλές και το αντιγράφουν βάζοντας το στις υπηρεσίες και τα προγράμματα τους. Γιατί το Netflix να αποτελέσει εξαίρεση;

Χρόνια τώρα οι χρήστες ζητάνε από το Netflix να επιτρέπει την αύξηση ή τη μείωση της ταχύτητας αναπαραγωγής στα βίντεο. Στην αρχή η εταιρεία δεν ενδιαφερόταν καθόλου και μετά αποφάσισε να κάνει κάτι, αλλά προχωρούσε με αργούς ρυθμούς. Γι’ αυτό οι χρήστες έφτιαξαν πρόσθετα που επιταχύνουν ή επιβραδύνουν την αναπαραγωγή.

Καλά τα νέα! Το Netflix κατάφερε να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του χαρακτηριστικού και θα ξεκινήσει τη διάθεση με το Android. Αργότερα, θα το διαθέσει στο iOS και μόλις ξεμπερδέψει με τα apps θα το κυκλοφορήσει στο web. Κανένας δεν ξέρεις αν θα το διαθέσει παγκοσμίως με την πρώτη ή θα το κάνει σταδιακά. Εγκυκλοπαιδικά, να αναφέρουμε ότι το κουμπί ρύθμισης της ταχύτητας επιτρέπει να αλλάζεις το playback speed μεταξύ 0.5x, 0.75x, 1.25x, και 1.5x.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.