Σημαντικά προβλήματα παρουσιάστηκαν σήμερα στο δίκτυο της Nova καθώς φαίνεται να κόπηκε άξονας – οπτική ίνα σύμφωνα με την εταιρεία που επηρεάζει το σύνολο των υπηρεσιών από τον Κολωνό ως τον Πειραιά.

Σημαντική προειδοποίηση για το email σου για όλους τους χρήστες του taxisnet

Το μήνυμα που στέλνει:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ύπαρξη προσωρινής τεχνικής βλάβης στην περιοχή ανάμεσα από Κολωνό – Πειραιά. Η βλάβη οφείλεται σε διακοπή άξονα/τομή οπτικής ίνας και ενδέχεται να επηρεάσει το σύνολο των υπηρεσιών σας. Θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση για την πορεία των ενεργειών και τον εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης.

Με νεότερη ανακοίνωση η Nova αναφέρει: «Αναφορικά με το δημοσίευμα που ανέβηκε στο newsit.gr θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την τομή οπτικής ίνας επηρεάζονται ελάχιστοι εταιρικοί πελάτες, μόλις 7, ενώ δεν υπάρχει απώλεια υπηρεσίας ούτε στο δίκτυο της Nova ούτε σε χονδρική πώληση. Στο σημείο βρίσκεται ήδη συνεργείο και εργάζεται για την αποκατάσταση της βλάβης».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το ίδιο έγινε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και μείναμε χωρίς δίκτυο και τηλεφωνία πάνω από δεκατρείς ημέρες στην περιοχή που μένουμε. Και το σημαντικότερο ήταν ότι μόλις είχα ξεκινήσει την τηλε εργασία. Όσες φορές και να προσπάθησα να μου πουν τι συμβαίνει μου έλεγαν οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία εκτός απ’ την αλήθεια. Από άλλον πάροχο έμαθα ότι έχει καταρρεύσει η NOVA σε όλον το δήμο από κομμένο καλώδιο. Αλλά απ’ ότι βλέπω πολύ συχνά κόβονται τα καλώδιά τους…!

  2. Έκαναν σύνδεση οπτικών ινών στις 9/5 /24 και από τότε το συνεργείο έδωσε βλάβη, γιατί εγώ δεν έδωσα άσε που έκοψαν την σύνδεση με χαλκό που είχα. Από τότε έστειλαν και καινούργιο εξοπλισμό ρούτερ αλλά ίντερνετ και σταθερό δεν έχω και σήμερα 13/5/24. Άγνωστο πότε θα σε ρθει η σύνδεση μόνο ξέρω ότι θα έχω νέα ενημέρωση όχι ότι θα έρθει ενημέρωση στις 15/5/24 και πάει λέγοντας….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.