Μπορεί να είχε αναφερθεί ότι η Samsung θα καθυστερήσει την κυκλοφορία της beta του One UI 5 Watch, αλλά τελικά η εταιρεία απλά ανέβαλε τη διάθεση κατά μία μόνο εβδομάδα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Τώρα, η εταιρεία διαθέτει τη δεύτερη ενημέρωση, η οποία περιλαμβάνει τα patch ασφαλείας του Android για τον μήνα Ιούνιο του 2023, έχει μέγεθος 194MB.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το δεύτερο update της beta διορθώνει κάποια προβλήματα που εντοπίστηκαν στην πρώτη beta. Μεταξύ άλλων, οι κάτοχοι των Galaxy Watch 4 και Galaxy Watch 5 παρουσίαζαν μείωση επιδόσεων μετά την εγκατάσταση της πρώτης beta. Η Samsung αναφέρει ότι η δεύτερη έκδοση φέρνει βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα.

Με το One UI 5 Watch, και προφανώς το Wear OS 4 στο οποίο βασίζεται η ROM της Samsung, θα δούμε βελτίωση στην αυτονομία των smartwatches που τρέχουν Android. Ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε να ισχύει στην πρώτη beta του λογισμικού της νοτιοκορεάτικης εταιρείας. Αντιθέτως, κάτοχοι των Watch 4 και Watch 5 έλεγαν ότι τα ρολόγια τους κατανάλωναν περισσότερη ενέργεια. Ευτυχώς, η εταιρεία σημειώνει ότι διόρθωσε αυτό το πρόβλημα.

Σε λιγότερο σημαντικές βελτιώσεις, προσθήκες, και τα λοιπά, η δεύτερη beta διορθώνει ένα πρόβλημα με το Samsung Pay, προσθέτει άσκηση με ποδήλατο στο Galaxy Watch 4 για την αυτόματη αναγνώριση άσκησης, και περιέχει αρκετές άλλες βελτιώσεις τις οποίες η εταιρεία δεν αναφέρει αναλυτικά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.