Ο Lightning to USB 3 camera adapter της Apple φαίνεται πως δεν λειτουργεί με iPhones και iPads που έχουν αναβαθμιστεί σε iOS 16.5 και iPadOS 16.5 σύμφωνα με πολλές αναφορές τόσο στην επίσημα κοινότητα υποστήριξης της Apple όπως και στο Reddit.

Ο εν λόγω αντάπτορας έχει θύρα USB-A για τη σύνδεση μιας κάμερας, μικροφώνου ή κάποιου άλλου USB αξεσουάρ σε ένα iPhone ή iPad μαζί με μια θύρα Lighting για τη φόρτιση της συσκευής. Με το iOS 16.5 και iPadOS 16.5, οι χρήστες που επηρεάζονται αναφέρουν ότι ο εν λόγω αντάπτορας δεν λειτουργεί με οποιαδήποτε συσκευή συνδεθεί στις θύρες.

Μάλλον πρέπει να πρόκειται για κάποιο software bug το οποίο θα χρειαστεί να επιδιορθωθεί σε μελλοντική έκδοση του iOS, αν και άγνωστος παραμένει ο λόγος που το προκαλεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.