Από εχθές έχουν παρουσιαστεί τεράστια προβλήματα στην Yahoo, με τους χρήστες να χάνουν την πρόσβαση στα email τους. Η εταιρία το διερευνά, όμως μέχρι και σήμερα και σε δικό μας λογαριασμό το πρόβλημα συνεχιζόταν. Πρακτικά, η εφαρμογή έκλεινε μόνη της την στιγμή που την ανοίγαμε, ενώ από την desktop έκδοση του email, παίρναμε μήνυμα πως το email έχει απενεργοποιηθεί λόγω αδράνειας, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Μια ανορθόδοξη κάπως λύση όμως, μας έλυσε τα προβλήματα ως δια μαγείας. Τα βήματα είναι τρομερά απλά. Κάνουμε απεγκατάσταση της εφαρμογής από το κινητό και μετά ξανά εγκατάσταση. Μόλις η εφαρμογή ήταν ξανά στην συσκευή μας, κάναμε ξανά είσοδο και όλα δούλευαν κανονικά. Στην συνέχεια δοκιμάσαμε να μπούμε από υπολογιστή και ως δια μαγείας και εκεί δεν υπήρχε θέμα με αδράνεια λογαριασμού και μπορέσαμε να ανοίξουμε και πάλι το email μας.

Πιθανότατα το πρόβλημα το δημιούργησε κάποιο bug στην εφαρμογή και η εταιρία θα κυκλοφορήσει αναβάθμιση τις επόμενες ημέρες. Όμως το email είναι βασικό εργαλείο για τους περισσότερους, οπότε η λύση είναι αυτή που σας περιγράψαμε παραπάνω. Σε εμάς δούλεψε σε 3 λογαριασμούς δικούς μας και οικείων μας, οπότε πιθανότατά θα δουλέψει και σε εσάς.

Εκκαθαριστικό χωρίς δηλώσεις – Ήδη από φέτος

Τα αντανακλαστικά της εταιρίας όμως δεν είναι τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε για μια τόσο σημαντική υπηρεσία, όπως τα emails και αυτό από μόνο του ίσως είναι λόγος για μετάβαση σε μια πιο αξιόπιστη υπηρεσία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ YAHOO GR EMAIL ΣΕ APP ΣΕ HONOR 9X SMARTPHONE ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 2021 ΜΕ ANDROID 10 0 0 EMUI 10
    ΑΠΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ APP ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠ ΤΟ GOOGLE PLAY STORE ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ GOOGLE ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΕΝΤΑΞΕΙ
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ PC ΟΥΤΕ LAPTOP.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.