Δεν πρόλαβαν να έρθουν στην Ελλάδα τα Redmi Note 9 και αμέσως να μας το χαλάσουν. Χρήστες από όλο τον κόσμο αναφέρουν ότι τα Redmi Note 9S και Note 9 Pro που έχουν στα χέρια τους παρουσιάζουν προβλήματα με το Wi-Fi.

Οι αναφορές προέρχονται από το φόρουμ της Mi Community, το XDA, και το Reddit. Σύμφωνα με τους χρήστες, τα Redmi Note 9S και Note 9 Pro έχουν πρόβλημα με την hardware-based cryptographic acceleration engine που χειρίζεται τη διαδικασία κρυπτογράφησης στα ασύρματα δίκτυα WiFi.

Ένας από του XDA, ο Tushar, δοκίμασε να αναπαράγει το πρόβλημα και διαπίστωσε ότι η ταχύτητα του WiFi στο Redmi Note 9 Pro που έχει στα χέρια του πέφτει δραματικά όταν κλειδώνει την οθόνη του κινητού. Στην περίπτωση του Tushar, η ταχύτητα σύνδεσης επανέρχεται σχεδόν άμεσα μετά το ξεκλείδωμα της οθόνης.

Επιπλέον, ο Tushar παρατήρησε πως οι λήψεις στο Play Store σταματούν και δεν επανεκκινούν μετά το ξεκλείδωμα της οθόνης, σε αντίθεση με τις λήψεις στον Google Chrome που συνεχίζουν κανονικά.

Κάποιοι χρήστες στο Reddit λένε ότι η Xiaomi έχει βρει την αιτία του προβλήματος και πως ετοιμάζει fix. Η εταιρεία όμως δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω τώρα 2 εβδομάδες το Redmi note 9s και το wifi δουλεύει πάρα πολύ καλά όπως και τα δεδομένα, κανένα πρόβλημα.

    • Έχω 2 βδομάδες το 9s και στην αρχή είχε σοβαρό πρόβλημα, με οθόνη σε αναμονή δεν είχε δικτυο. Στην πορεία φαίνεται κάπως ότι φτιάχνει, αν και εξακολουθεί κάποιες φορές να χάνει το δικτυο

  2. Το έχω περίπου ένα μήνα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα προς το παρόν

  3. Το κινητό το έχω σχεδόν μια εβδομαδα και το Bluetooth παρουσιαζει προβληματα σύνδεσης με τις γυρω συσκευές…. Αναμένω επιδιόρθωση σύντομα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.