Η Samsung πρόσφατα έφερε το dedicated camera Night Mode σε συσκευές Samsung Galaxy S9 και Samsung Galaxy Note 9. Ορισμένοι όμως εξοργισμένοι κάτοχοι των εν λόγω συσκευών δημοσίευσαν στο XDA Developers παράπονα για το γεγονός ότι η εφαρμογή της κάμερας κρασάρει και ότι δεν αποθηκεύει φωτογραφίες σε αυτό το mode.

Να σημειωθεί, ότι το πρόβλημα δεν φαίνεται να επηρεάζει κάθε Samsung Galaxy S9 και Samsung Galaxy Note 9 και δεν επηρεάζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Σε άλλους χρήστες η εφαρμογή της κάμερας αποτυγχάνει να λάβει μια φωτογραφία σε night mode, ενώ σε άλλους εμφανίζεται το μήνυμα “camera failed”. Ένα προσωρινό fix λέγεται ότι είναι η λήψη της φωτογραφίας σε aspect ratio 16:9 αντί για 4:3. Και σίγουρα δεν θα θέλεις να λαμβάνεις τέτοιου είδους φωτογραφίες, καθώς σε 16:9 χάνουν σε ανάλυση σε σύγκριση με εκείνες σε 4:3. Σε 16:9 είναι 9.1MP, ενώ σε 4:3 είναι των 12MP.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε γιατί συνέβη κάτι τέτοιο, η Samsung όμως αναμένεται να το διορθώσει σε μελλοντικό update. Εσείς αντιμετωπίζετε κάποιο τέτοιο πρόβλημα;

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.