Το RCS επιτρέπει στους χρήστες του Android να στέλνουν μηνύματα σε άλλους χρήστες μέσω της RCS πλατφόρμας προσφέροντας πλήθος χαρακτηριστικών όπως κάνει και η Apple με το iMessage.  Τέτοια χαρακτηριστικά είναι η end to end κρυπτογράφηση, οι αναφορές παράδοσης, οι ενδείξεις πληκτρολόγησης ή ο διαμοιρασμός υψηλής ποιότητας φωτογραφιών, όπως και η δυνατότητα πληκτρολόγησης μεγαλύτερων σε έκταση μηνυμάτων και άλλα.

Σύμφωνα με το smamobile ωστόσο, ορισμένοι χρήστες Samsung Galaxy smartphone συσκευών αντιμετωπίζουν ένα σημαντικό πρόβλημα με τη χρήση RCS. Συγκεκριμένα, στο reddit υπάρχουν πλήθος αναφορών χρηστών που επισημαίνουν ότι οι συνομιλίες πραγματοποιούν εναλλαγή μεταξύ RCS και SMS σε πλήθος Samsung Galaxy smartphones.

Σε κάθε περίπτωση προς το παρόν ούτε η Samsung ούτε η Google έχουν σχολιάσει επίσημα το πρόβλημα. Όπως προτείνει το phonearena η καλύτερη λύση για όποιον έχει ένα Samsung galaxy handset είναι να εγκαταστήσει το Google Messages app και να το κάνει ως την default επιλογή αντικαθιστώντας το Samsung Messages.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.