Η Microsoft ερευνά σημαντικά προβλήματα με την ενεργοποίηση των Windows, που φαίνεται να συνδέονται με την πρόσφατη κίνηση μπλοκαρίσματος χρήσης κλειδιών Windows 7 και Windows 8 σε Windows 10 και Windows 11.

Επίσης αν κάποιος έχει μια εγκατάσταση των Windows 10 / 11 που έχει ενεργοποιηθεί με τη δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και Windows 8, ή έκανε ενημέρωση των Windows  ίσως το λειτουργικό δείξει ότι τα Windows δεν είναι ενεργοποιημένα.

Συγκεκριμένα, η Microsoft πρόσφατα απενεργοποίησε τη δυνατότητα ενεργοποίησης  Windows 10 και Windows 11 με κλειδιά Windows 7 και Windows 8. Πλέον το μπλόκο αυτό επηρεάζει οποιονδήποτε προσπαθεί να ενεργοποιήσει ξανά τα Windows 10 και Windows 11, λόγω μιας αλλαγής στο hardware ή ενός BIOS upgrade για παράδειγμα.

Microsoft Copilot: Επίσημο ντεμπούτο δωρεάν και μιλάει και Ελληνικά σε Edge και Windows 11!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.