Όλους τους προηγούμενους μήνες, μερίδα χρηστών αναφέρει ένα άκρως ανησυχητικό πρόβλημα απενεργοποίησης του OnePlus 7 Pro, κατά το οποίο η συσκευή απενεργοποιείται ή απλά έχει μαύρη οθόνη. Μόλις το κάνει, δεν φαίνεται να υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να επιστρέψεις στην προηγούμενη κατάσταση.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η συσκευή απενεργοποιείται πλήρως και η πίεση του power button ή το κράτημα του power button για λίγο δεν φαίνεται να διορθώνει το πρόβλημα. Όταν αυτό συμβαίνει, μερικοί χρήστες προσπαθούν διαφορετικές μεθόδους για να την επαναφέρουν. Άλλοι την αφήνουν συνδεδεμένη στο φορτιστή για όλη τη νύχτα, άλλοι προσπαθούν να το φορτίσουν χρησιμοποιώντας μη OEM καλώδια και αντάπτορες τοίχου, ενώ άλλοι προσπαθούν διαφορετικούς συνδυασμούς πλήκτρων.

Μάλιστα μερικοί, έχουν επιστρέψει τη συσκευή τους απευθείας στην OnePlus ή σε κάποιο τρίτο κατάστημα από το οποίο το αγόρασαν. Και πάλι όμως, μερικοί έχουν το ίδιο πρόβλημα και με την συσκευή αντικατάστασης. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις πρέπει να είναι ένα πρόβλημα που αφορά το software, η OnePlus δεν το έχει παραδεχθεί επισήμως πάντως. Όπως προτείνει η ιστοσελίδα του Androidauthority σε χρήστες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό, απλά κρατήστε πατημένο το power button και το volume up button την ίδια στιγμή για 10 με 15 δευτερόλεπτα. Μετά, η συσκευή θα εκκινήσει κανονικά με όλες τις ρυθμίσεις και τα δεδομένα σου όπως τα άφησες.

Τέλος, υπάρχουν και κάποιοι που αναφέρουν ότι οι προγραμματισμένες αυτόματες απενεργοποιήσεις και επανεκκινήσεις έχουν σταματήσει το πρόβλημα για αυτούς. Για να προγραμματίσεις μια αυτόματη απενεργοποίηση, απλά πήγαινε στο Settings, Utilities και μετά στο Scheduled power on/off.

OnePlus 7 Pro Restarts from oneplus

Possible OnePlus 7 pro issue: Random black screen from oneplus

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.