Τα Google Pixel είναι κατά κάποιο τρόπο premium smartphones, και αυτό το λέω γιατί πολλές φορές αποδεικνύεται ότι δεν είναι τόσο ποιοτικά όσο θέλει να τα παρουσιάζει η εταιρεία. Τελευταίο παράδειγμα αποτελούν τα Google Pixel 4 XL των οποίων ξεκολλάει η πλάτη.

Από την ημέρα που κυκλοφόρησαν τα Pixel 4 είχαν πολλά προβλήματα και ένα από αυτά είναι ότι ξεκολλάει το γυαλί της πλάτης. Το θέμα έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις τον τελευταίο καιρό και οι αναφορές των χρηστών δεν είναι καθόλου θετικές.

Ένας κάτοχος Google Pixel 4 XL αναφέρει ότι τους τελευταίους 10 μήνες η εταιρεία του έχει αντικαταστήσει το τηλέφωνο 4 φορές. Επίσης, ένας άλλος, που ισχυρίζεται ότι είναι ο γενικός διευθυντής ενός εξουσιοδοτημένου από τη Google καταστήματος επισκευών με το όνομα “uBreakiFix” λέει ότι το πρόβλημα προκαλείται από τη μπαταρία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σύνδεσμος της μπαταρίας των Google Pixel 4 XL παρουσιάζει πρόβλημα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η μπαταρία να φουσκώνει, και λόγω της πίεσης η πλάτη του smartphone ξεκολλάει.

Πάντως, από την πλευρά της η Google δεν έχει σχολιάσει επίσημα αν έχει λάβει γνώση για το πρόβλημα ή αν ξέρει τι το προκαλεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.