Τα πρώτα Apple Watch Series 7 έχουν ήδη αποσταλεί και φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα, με το που τα βγάζεις από το κουτί. Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, οι εφαρμογές τρίτων δεν εμφανίζονται, είναι αόρατες, δεν υπάρχουν καν τα εικονίδια τους στην αρχική οθόνη.

Εντοπίστηκε για πρώτη φορά από έναν προγραμματιστή που εργάζεται σε προϊόντα που σχετίζονται με το οικοσύστημα της Apple. Διευκρινίζει ότι ο προσομοιωτής στο Xcode εμφανίζει τα εικονίδια μια χαρά αλλά δεν εμφανίζονται στο πραγματικό ρολόι.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται στις νέες διαστάσεις και την ανάλυση της οθόνης, επειδή τα εικονίδια εμφανίζονται μία χαρα σε παλαιότερα ρολόγια, ακόμη και όταν εκτελείται το watchOS 8.

Μια προσωρινή λύση είναι να αλλάξετε την προβολή της αρχικής οθόνης στα Apple Watch Series 7 σε “Λίστα”. Λάβετε υπόψη ότι τα εικονίδια θα εξακολουθήσουν να λείπουν, αλλά τουλάχιστον θα γνωρίζετε ποια εφαρμογή είναι ποια, καθώς η προβολή λίστας εμφανίζει και τα ονόματα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.