Πράσινες και ροζ γραμμές εμφανίζονται στις οθόνες ορισμένων κατόχων συσκευών Samsung Galaxy S21 συσκευών, σύμφωνα με αναφορές στο Twitter και στα forums υποστήριξης της Samsung. Το πρόβλημα φαίνεται να προέρχεται μετά το May update, ενώ όσοι δεν το έχουν εγκαταστήσει ακόμη καλύτερα να μείνουν μακριά.

Φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media παρουσιάζουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τις κάθετες ροζ και πράσινες γραμμές στο κέντρο της οθόνης. Οι χρήστες επισημαίνουν ότι δεν έριξαν κάτω το smartphone τους, ενώ αποκλείουν και την πιθανότητα καταστροφής από νερό.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχαν αντιμετωπίσει και συσκευές Samsung Galaxy S20 με τη Samsung να αντικαθιστά εντελώς δωρεάν την οθόνη σε όσους χρήστες επηρεάστηκαν. Αν θα προβεί σε αντίστοιχη κίνηση μένει να φανεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των μοντέλων που επηρεάζονται είναι μικρός.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.