Το OnePlus 5 σύντομα θα δει επίσημα το φως της δημοσιότητας και εμείς το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Σήμερα έχουμε μια φωτογραφία από ένα πρωτότυπο της συσκευής, που μας δίνει μια γεύση από το πως θα είναι η τελική συσκευή. Φυσικά κάποια πράγματα ίσως αλλάξουν, όπως η βασική ιδέα θα είναι παρόμοια.

Το OnePlus 5 φημολογείται πως θα έρθει με τον Snapdragon 835, ενώ η οθόνη του θα είναι στις 5.5 ίντσες, ανάλυσης 1080p. Θα το δούμε σε εκδόσεις με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο ή 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι διπλή, στα 16MP, ενώ στην πρόσοψη θα έχουμε 16MP κάμερα επίσης. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι στην πρόσοψη, ενσωματωμένος στο home button.

Οι μέχρι τώρα πλήροφορίες μιλάνε για ανακοίνωση μέσα στον Ιούνιο, οπότε η συσκευή είναι πολύ κοντά. Σχετικά με την φωτογραφία που βλέπουμε σήμερα, καλό θα ήταν να παραμείνουμε επιφυλακτικοί, αφού τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.