Το gaming θεωρείται από τις κορυφαίες μορφές ψυχαγωγίας στον κόσμο, με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αφιερώνουν σε καθημερινή βάση αμέτρητες ώρες, διασκεδάζοντας με τα αγαπημένα τους προϊόντα της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας. Ο θαυμαστός κόσμος του gaming έχει πλέον μεταμορφωθεί σε μία τεράστια βιομηχανία που σίγουρα πλέον δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που είχε πριν από δεκαετίες όπου αποτελούσε προνόμιο των λίγων, καθώς χιλιάδες άνθρωποι εργάζονται πάνω στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Το gaming πρόκειται πλέον για μία «σοβαρή υπόθεση» που μας αφορά όλους μας και που φυσικά μπορεί σας προσφέρει ακόμη και τη δυνατότητα εργασίας σε έναν διαρκώς αναπτυσσόμενο κλάδο που αποτελεί το «μέλλον» στον χώρο της ψυχαγωγίας! 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο του Bolton (Ην. Βασίλειο) σε συνεργασία με το New York Collegeπροσφέρει το τετραετές franchised πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons) Computer Games Programming with Foundation. Το πρόγραμμα ανάπτυξης λογισμικού για παιχνίδια υπολογιστών (CGSD) απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον συναρπαστικό και αναπτυσσόμενο κλάδο των παιχνιδιών. Ως απόφοιτοι Θα είστε καλά προετοιμασμένοι για να εργαστείτε στη βιομηχανία παιχνιδιών, αλλά και στη βιομηχανία λογισμικού, στον ακαδημαϊκό χώρο και την έρευνα («Σοβαρά Παιχνίδια» – Προσομοίωση), στην αυτοκινητοβιομηχανία και στη βιομηχανία κινητών τηλεφώνων (smartphone) όπως επίσης και στην αγορά των ηλεκτρονικών αθλημάτων (esports).

Στην εποχή που ή τεχνητή νοημοσύνη και η εικονική πραγματικότητα συναντούν τα τρισδιάστατα γραφικά και τα esports κατακτούν τον κόσμο, εσείς έχετε την δυνατότητα για μία άμεση παγκόσμια καριέρα με τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης μέσα από την εμπειρία ενός από τα πιο καταξιωμένα πανεπιστήμια του Ην. Βασιλείου στον χώρο αυτό, σε συνεργασία με την ίδια την βιομηχανία της πληροφορικής.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αμαλίας 38, Σύνταγμα, 105 58 Τηλ: 210 322 5961, Fax: 210 323 3337 e-mail: [email protected]www.nyc.gr 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.