06 Μαρτίου 2017

Το CU, πάντα κοντά στους νέους, στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους, για πρώτη φορά παρουσιάζει ένα SOCIAL MEDIA ΠAKETO αποκλειστικά για όλους όσους είναι έως και 24 ετών. Έτσι, πλέον, με το νέο SOCIAL MEDIA ΠΑΚΕΤΟ, οι CU συνδρομητές μπορούν να αναζητούν, να ανακαλύπτουν και να μοιράζονται στα social media, κάθε #protifora τους.

Το πακέτο προσφέρει 1GB για 30 μέρες με 3€ για χρήση σε Facebook (εκτός Messenger), Instagram, Snapchat, Twitter, Tumblr, LinkedIn & Pinterest. Οι CU συνδρομητές έως και 24 χρονών έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το πακέτο τους μέσα από το www.vodafonecu.gr, το CU App, στέλνοντας 11 με ένα SMS στο 1252 ή καλώντας δωρεάν στο ίδιο νούμερο, αφού πρώτα έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία Under 24 στο http://www.vodafonecu.gr/paketa/under-24-form/.

Το πακέτο διατίθεται και σε υπηρεσία αυτόματης ανανέωσης, ενώ οι συνδρομητές θα ενημερώνονται για το υπόλοιπο τους μέσω SMS, όταν φτάσουν στο 80% και στο 100% της χρήσης τους, αντίστοιχα. Ισχύει για ενεργοποιήσεις μέχρι 30/6.

Μπαίνοντας στο www.protifora.gr, το κοινό μπορεί να ανακαλύψει περισσότερα, αλλά και να μοιραστεί μια δική του #protifora!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.