Όπως γνωρίζεις το techmaniacs.gr δεν διαφημίζει προγράμματα ρεύματος και ως εκ τούτου αν δεν το πιστεύεις μπορείς να μην συνεχίσεις την ανάγνωση. Συγκεκριμένα, το Protergia Οικιακό Value Safe είναι ένα νέο πρόγραμμα από την Protergia το οποίο προσφέρει κλειδωμένη τιμή ηλεκτρικού ρεύματος για 6 μήνες στα 0.095/kwh.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, το πρόγραμμα μπορεί να συνδυαστεί και με το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Έτσι αν κάποιος έχει και ΚΟΤ Β για παράδειγμα η τιμή πέφτει στα 0.05 ανά kwh ενώ για ΚΟΤ Α ακόμη χαμηλότερα στα 0.02 ανά kwh. Δεν υπάρχει προυπόθεση συνέπειας, δεν υπάρχει προυπόθεση εγγύησης αλλά θέλει πάγια εντολή για να μην χρεωθεί αυτή.

Τέλος, το μόνο αρνητικό του είναι το υψηλό πάγιο που αγγίζει τα 9 ευρώ το μήνα. Μπορείς να βρεις το πρόγραμμα στον εν λόγω σύνδεσμο και η κλασσική προειδοποίηση πάντα διαβάζεις τους όρους του συμβολαίου που υπογράφεις, δεν πείθεσαι από προφορικές υποσχέσεις στο τηλέφωνο. Τέλος όλοι οι υπάρχοντες πελάτες της Protergia που έχουν επιλέξει Μπλε τιμολόγιο σύμφωνα με το euro2day, θα μπορούν να απολαμβάνουν τις χαμηλές τιμές του 6μηνου προγράμματος Value Safe, με αυτόματη μετάβαση στις νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις, χωρίς επιπλέον κόστος.

Η νέα ταυτότητα λύνει επιτέλους και ένα ακόμη θέμα με τις online υπηρεσίες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.