Το temu είναι μια νέα online εφαρμογή η οποία εφαρμόζει ένα άκρως επιθετικό marketing το τελευταίο διάστημα, με πλήθος διαφημίσεων, πολύ δυνατών εκπτώσεων αν και πολλές φορές η ποιότητα είναι η κλασσική κινέζικη. Το temu ωστόσο, έχει πολλά πράγματα που δεν γνώριζες ότι χρειαζόσουν και καλό θα ήταν να γνωρίζουμε τι συμβαίνει με την προστασία αγορών, έτσι όπως δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Το πρόγραμμα προστασίας αγορών ενεργοποιείται στις εξής περιπτώσεις:

  • Όταν η παραγγελία που παρέλαβες δεν ταιριάζει με την περιγραφή του προϊόντος ή τις φωτογραφίες.
  • Αν το αντικείμενο της παραγγελία σου έχει φθάσει καταστραμμένο
  • Αν το αντικείμενο της παραγγελίας σου δεν μπόρεσε να παραδοθεί, έφθασε αργά ή χάθηκε στην μεταφορά.

Σε κάθε περίπτωση το temu υπόσχεται ότι δεν θα σε αφήσει ξεκρέμαστο και να τι αναφέρει χαρακτηριστικά:

  • Μέσα από τον λογαριασμό σου και ειδικότερα τη σελίδα των παραγγελιών επέλεξε το πλήκτρο επιστροφής προϊόντος. Θα πρέπει να αναφέρεις το λόγο που θα θελήσεις να το επιστρέψεις και πίεσε Submit.
  • Στη συνέχεια εκτυπώνεις την ετικέτα επιστροφής και την κολλάς πάνω στο πακέτο. Επισκέπτεσαι το κοντινότερο κατάστημα της DHL και δίνεις το δέμα. Η πρώτη επιστροφή είναι δωρεάν για κάθε παραγγελία. Οποιοδήποτε αντικείμενο στην αρχική του κατάσταση εμπίπτει στις προϋποθέσεις για πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 90 ημερών από την αγορά. Έχεις 14 ημέρες να στείλεις το δέμα από τότε που θα ξεκινήσεις αίτημα επιστροφής από το λογαριασμό σου.
  • Όταν το λάβουν και αν κρίνουν ότι όντως η επιστροφή εμπίπτει στις προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω θα λάβεις την επιστροφή των χρημάτων είτε σε πιστωτικό είτε στην μέθοδο πληρωμής με την οποία είχες πληρώσεις.

Tip: Όταν λάβεις μια παραγγελία από το temu, σου συνιστούμε να τραβήξεις ένα μικρό video κατά το ξεπακετάρισμα για να έχεις τις αποδείξεις για το πρόβλημα που σε απασχολεί.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.