Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον χώρος και μεταξύ των χρηστών διαδραματίζονται μερικές ιδιαίτερες συζητήσεις – όπως αυτή μεταξύ του Ίλον Μασκ και του Τσετσένου ηγέτη Ραμζάν Καντίροφ. Ο διευθύνων σύμβουλος των Tesla και Space X προκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο σε “μονομαχία”. Ο Καντίροφ, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Πούτιν και βρίσκεται στην Ουκρανία, δημοσίευσε στο Telegram την απάντηση του προς τον Μασκ.

“Ίλον Μασκ, μια συμβουλή: Μην συγκρίνης τη δύναμη σου με αυτή του Πούτιν. […] Ο Βλάντιμιρ Βλαντιμίροβιτς θα φανεί αντιαθλητικός όταν σε πλακώσει στο ξύλο, έναν πολύ πιο αδύναμο αντίπαλό του. Θα χρειαστεί να γυμνάσεις τους μύες σου, για να αλλάξεις από τον θηλυπρεπή Ίλονα στον σκληρό Ίλον που πρέπει να είσαι. […] Κάπου εδώ του προτείνει να περάσει από εκπαίδευση σε κέντρα της Τσετσενίας, πριν τα βάλει με τον Ρώσο πρόεδρο […] Θα επιστρέψεις από την Τσετσενία άλλο άτομο Ίλονα.”

Φυσικά, ο Ίλον δεν έμεινε άπραγος και απάντησε λέγοντας ότι ευχαριστεί για την προσφορά, αλλά – τόνισε, ότι μία τέτοια εκπαίδευση δεν θα του έδινε μεγάλο πλεονέκτημα. Συνέχισε λέγοντας πως αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν φοβάται να μονομαχήσει, τότε συμφωνεί να χρησιμοποιήσει μόνο το αριστερό του χέρι, παρόλο που δεν είναι αριστερόχειρας. Στο τέλος, υπέγραψε ως “Ίλονα”. Η κατακλείδα αυτού του διαλόγου ήταν ο CEO της Tesla να αλλάξει το όνομα του στο Twitter σε “Elona Musk”.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.