Θέμα λίγων ημερών είναι πλέον η εφαρμογή του Προσωπικού Αριθμού, του αριθμού δηλαδή που θα αντικαταστήσει τον ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ και τον αριθμό δελτίου ταυτότητας. Μια διαδικασία η οποία θα απλουστεύει κατά πολύ τις επαφές των πολιτών με το Δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Είναι θέμα ημερών ή μηνός να μπορέσουμε να ενοποιήσουμε τα τέσσερα διαφορετικά μητρώα της δημόσια διοίκησης, που έχουν ταλαιπωρήσει πάρα πολύ, αναφέρει σε δηλώσεις του ο Παπαστεργίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο προσωπικός αριθμός μας θα μας ακολουθεί στο υπόλοιπο της ζωής μας. Πιο συγκεκριμένα θα πρόκειται για το ΑΦΜ και τρία ακόμη ψηφία που θα επιλέξουμε εμείς όταν θα ανοίξει η σχετική πλατφόρμα στο gov.gr.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. μεγαλο λαθος ο ΑΜΚΑ να ειναι μεσα. Αυτα ειναι απορρητα προσωπικα δεδομενα, ο αλλος μπορει να εχει AIDS και να παιρνει τα αντιστοιχα φαρμακα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.