Η Samsung κέρδισε μερικούς πολύτιμους πόντους όταν άρχισε να κυκλοφορεί το Android 12 πριν από τους ανταγωνιστές της, αλλά η εταιρεία τους έχασε γρήγορα γιατί σταμάτησε τη διάθεση της ενημέρωση λόγω απρόβλεπτων προβλημάτων.

Το update του Android 12 δεν φάνηκε να είχε δοκιμαστεί σωστά πριν την κυκλοφορία της από τη Samsung στα Galaxy S21 series, Galaxy Z Flip 3, και Galaxy Z Fold 3.

Η εταιρεία αναγκάστηκε να σταματήσει την κυκλοφορία λόγω σφαλμάτων και ζητήματα συμβατότητας με τις υπηρεσίες Google Play, τα οποία εμφανίστηκαν μετά την κυκλοφορία.

Η Samsung και η Google έχουν λύσει τα προβλήματα και έκτοτε η διαδικασία ενημέρωσης συνεχίστηκε. Ακόμη και το Galaxy Z Fold 2, το Galaxy S20, και το Galaxy Note 20 παίρνουν τώρα Android 12 με One UI 4.0 σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Όμως, υπάρχει κάτι σημαντικό που πρέπει να προσέξουν οι κάτοχοι των συσκευών αυτών. Με όλα τα θέματα που έχουν προκύψει με αυτήν την έκδοση μέχρι στιγμής, δεν θα ήταν κακό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Προχωρώντας, λοιπόν, συμβουλεύουμε κάθε χρήστη συσκευής Galaxy να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του προτού προχωρήσει στην ενημέρωση του τηλεφώνου του στο Android 12-based One UI 4.0.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι εύκολη και θα σε γλιτώσει από την πιθανή απώλεια δεδομένων. Ειδικά στα Samsung, για να πάρεις αντίγραφα χρησιμοποιείς το Smart Switch ή από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου – για αντίγραφα σε εξωτερικά μέσα αποθήκευσης.

Αν πας μέσω ρυθμίσεων θα κάνεις αντίγραφα με το Samsung Cloud. Απλώς ανοίξτε τις Ρυθμίσεις, πήγαινε στους Λογαριασμούς, μετά στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, και στη συνέχεια πάτα “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων” και διάλεξε ότι αφορά τις εφαρμογές σε ενδιαφέρουν.

Μπορείς επίσης να αποθηκεύσεις τα περιεχόμενα της Συλλογής ρυθμίζοντας το Cloud Sync, δηλαδή συνδέοντας τον λογαριασμό Samsung στο Microsoft OneDrive. Για να το κάνεις αυτό, άνοιξε τις ρυθμίσεις της Συλλογής, πάτα το Cloud Sync, και ακολούθησε τις υποδείξεις που εμφανίζονται στην οθόνη.

Φυσικά, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πριν από την ενημέρωση του τηλεφώνου στο Android 12-based One UI 4.0 δεν εγγυάται ότι δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα με το υλικολογισμικό.

Αλλά τουλάχιστον θα γνωρίζεις ότι τα δεδομένα σου διατηρούνται ασφαλή σε περίπτωση που χρειαστεί να πραγματοποιήσεις μια ξαφνική επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πώς μπορώ να αναβαθμίσω το android 8 σε κάποια νεώτερη έκδοση; Η συσκευή μου είναι samsung galaxy A6s

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.