Ο ΟΑΣΑ ζητά και πάλι την προσοχή σου, καθώς νέες απάτες από ψεύτικους λογαριασμούς κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές οι διαφημίσεις χρησιμοποιούν το λογότυπο του οργανισμού και υπόσχονται δωρεάν ATH.ENA Card διάρκειας 12 μηνών, καλώντας σε να κάνεις κλικ σε ένα ψεύτικο σύνδεσμο.

Η επίσκεψη σε αυτούς τους συνδέσμους μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρούς κινδύνους, όπως την αποκάλυψη των προσωπικών σου δεδομένων ή ακόμα και την απώλεια χρημάτων για ανύπαρκτες αγορές. Ο ΟΑΣΑ έχει ήδη λάβει τα απαραίτητα μέτρα και έχει ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές για να σταματήσει αυτές τις ψεύτικες και παραπλανητικές δημοσιεύσεις.

OASA ATH.ENA Card ΟΑΣΑ

Η προσοχή σου είναι απαραίτητη καθώς αυτοί οι ψεύτικοι λογαριασμοί φαίνονται πολύ αληθινοί, χρησιμοποιώντας την επωνυμία του ΟΑΣΑ και το λογότυπο της ATH.ENA Card. Θυμήσου, ποτέ μην εμπιστεύεσαι εύκολα τίποτα και κανέναν που υπόσχονται δωρεάν παροχές και πάντα να ελέγχεις την αυθεντικότητα του λογαριασμού που επισκέπτεσαι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.