Μπορεί το νέο Free2Go να είπε αντίο στην ελάχιστη διάρκεια κλήσης των 3 λεπτών, δυστυχώς όμως οι προσφορές που εμφανίζει η εφαρμογή έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσεων τα 3 λεπτά. Συγκεκριμένα, στο καρτοκινητό μας εμφανίζει ως διαθέσιμες προσφορές τις εξής:

  • 20GB για 30 ημέρες μόνο με 10.40 ευρώ
  • 2000 λεπτά προς όλους και 200SMS όπως και 2GB για 30 ημέρες με 10.60 ευρώ.

Δεν γνωρίζουμε αν εμφανίζει σε όλους τις ίδιες προσφορές, τις χαρακτηρίζει προσφορές μόνο για εσένα, ωστόσο όταν επιλέξουμε το κουμπί όροι, αναφέρεται ότι υπάρχει ελάχιστη διάρκεια 3 λεπτών. Συγκεκριμένα:

Παρατηρήσεις O χρόνος ομιλίας καταναλώνεται αρχικά με ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά και στη συνέχεια, ανά δευτερόλεπτο. Τα MB καταναλώνονται ανά ΚΒ. Ο χρόνος ομιλίας δεν μπορεί να καταναλωθεί προς σταθερούς μη γεωγραφικούς αριθμούς (ενδεικτικά: σύντομους κωδικούς).

Τα SMS και τα MB δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Tα MB για κίνηση Mobile Internet από ενεργοποιημένες προσφορές δεν θα μπορούν να καταναλωθούν σε περίπτωση μηδενικού υπολοίπου. Ελάχιστο προαπαιτούμενο υπόλοιπο εξακολουθεί να είναι το 0,01€.

Ο ενσωματωμένος χρόνος ομιλίας της προσφοράς μπορεί να καταναλωθεί για εξερχόμενες κλήσεις εντός Ελλάδας. Δεν ισχύει για κλήσεις περιαγωγής από Ε.Ε. προς Ε.Ε. (Ζώνη 1) και από και προς χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες 2-7), δορυφορικά και maritime δίκτυα. Τα SMS δεν μπορούν να καταναλωθούν σε καθεστώς περιαγωγής. Τα ενσωματωμένα MB του πακέτου αφορούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας.

Δεν ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. ή σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες 1-7). Μπορείς να ελέγχεις το λογαριασμό σου μέσα από το f2g.gr, από το FREE2GO app καθώς και με δωρεάν κλήση στο 1269.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.