Αυτόν τον Φεβρουάριο όλοι μπορούν να επικοινωνούν απεριόριστα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα από τα πακέτα προσφορών Vodafone Giga Unlimited Ultra και Vodafone RED Plus που χαρίζουν ομιλία και data προς όλους, χωρίς περιορισμούς σε χαμηλές τιμές.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Vodafone Giga Unlimited Ultra προσφέρει απεριόριστα data, απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα σε Eλλάδα και Ε.Ε και απεριόριστα SMS προς εθνικά δίκτυα από €33,4 / μήνα ή από €27,6 / μήνα για συνδρομητές που θα το συνδυάσουν με υφιστάμενη ή νέα σύνδεση Vodafone σταθερής.

Παράλληλα, μόνο η Vodafone προσφέρει επιπλέον δώρα, στους συνδρομητές που διαθέτουν ή θα αποκτήσουν και νέα σύνδεση Vodafone σταθερής, μία φορητή συσκευή 4G internet αξίας €40 με ενσωματωμένη κάρτα sim, για απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο από πολλές συσκευές όπου και αν βρίσκονται.

Επιπλέον, όσοι θέλουν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστη επικοινωνία, αλλά και γρήγορες ταχύτητες στο 5G δίκτυο της Vodafone, μπορούν να αποκτήσουν το πρόγραμμα Vodafone RED Plus που προσφέρει δώρο σε όλους το σύγχρονο smartphone Samsung Galaxy A13 64GB 5G αξίας €239*, απεριόριστη ομιλία και 6.000 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 8GB από €28,60 / μήνα.

Οι συνδρομητές που θα συνδυάσουν το Vodafone RED Plus με υφιστάμενη ή νέα σύνδεση Vodafone σταθερής θα απολαμβάνουν δωρεάν διπλάσια data 16GB κάθε μήνα αλλά και επιπλέον έκπτωση, με τελική τιμή από €24,80 / μήνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.