Η νέα χρονιά έχει μπει για τα καλά! Και το PC μας θα πρέπει να το διατηρείς πάντα ενημερωμένο για να μπορεί να κάνει τις διεργασίες που θα του βάλεις! Το Godeal24 λανσάρει την καμπάνιαgodeal24 2024 New Year Software Sale όπου μπορείς να πάρεις τις τελευταίες και πιο πρόσφατες εκδόσεις του Office και του λειτουργικού των Windows σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

Για όσους θέλουν να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους, το, Office 2021 Pro είναι απαραίτητο! Η αρχική τιμή του είναι ιδιαίτερα υψηλή και πιο συγκεκριμένα στα $439.99 για αυτόν τον λόγο στο Godeal24 μπορείς να πάρεις μια lifetime έκδοση του Office 2021 Professional για μόλις 26.75€ και του Office 2021 Home and Business for Mac για μόλις 49.89€! Το κατέβασμα και η ενεργοποίηση από το επίσημο website διασφαλίζει ότι τα κλειδιά είναι γνήσια! Το Office 2019 Pro κοστίζει μόλις 23.56€. Πρόκειται για σημαντική έκπτωση ως και 90% της συνήθους τιμής! Το Godeal24 υπόσχεται ότι όλα τα κλειδιά είναι γνήσια! Το κατάστημα παρέχει 7/24 customer service για να μην συναντήσεις κανένα πρόβλημα!

Οι καλύτερες τιμές: Έκπτωση 62% σε όλες τις άδειες Microsoft Office! Η πλήρης έκδοση της σουίτας εφαρμογών Office σε περιμένει (με τον κωδικό κουπονιού “SGO62“)

Τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 11 περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πλήθος βελτιώσεων ως προς την ασφάλεια, ένα ριζικά ανανεωμένο user interface, integration με το Microsoft Teams και πολλά άλλα! Απόλαυσε μια σύγχρονη και ομαλή εμπειρία χρήσης. Με τη σημαντική έκπτωση του Godeal24, η τιμή των Windows 11 έχει πέσει πολύ χαμηλά! Μην χάνεις λοιπόν ευκαιρία γιατί οι τιμές δεν θα παραμείνουν πολύ σε αυτά τα χαμηλά επίπεδα.

Μεγάλες εκπτώσεις σε Windows OS: (κωδικός κουπονιούSGO50“)

62% έκπτωση σε Bundles και MS Office (κωδικός κουπονιού “ SGO62“)

Με το Godeal24 μπορείς να επιλέξεις τα κατάλληλα εργαλεία ενώ παράλληλα διασφαλίζεις ότι το λογισμικό είναι γνήσιο χωρίς κανένα πρόβλημα

>>>Get More Tools

Πως να πληρώσεις

  • Μεταβαίνεις στη σελίδα πληρωμών, πιέζεις continue as a guest (ή create an account) και έπειτα συμπληρώνεις τα πεδία “Billing Information”.

Επιλέγεις το “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και πατάς “Continue”.

Ελέγχεις τα στοιχεία σου και πατάς “Place Order”.

Στη συνέχεια μας πηγαίνει σε αυτή τη σελίδα και πατάμε “Choose payment methods”.

Τέλος, μπορείς να επιλέξεις το PayPal για να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή.

Ποιο είναι το Godeal24?

Όπως αναφέρθηκε, η Godeal24 είναι ένας παγκόσμιος διανομέας λογισμικού υπολογιστών με πολύ επιθετική τιμολογιακή πολιτική. Έτσι, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας, δημιουργός περιεχομένου είτε χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και επεξεργασίας εικόνας είτε θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς, σας προσκαλούμε να εξετάσετε όλες τις προσφορές της Godeal24: σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Στο Godeal24, το λογισμικό είναι εγγυημένα 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την πληρωμή. H Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Contact Godeal24: [email protected]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.