Με τα πολλά και τα λίγα φτάσαμε στη Black Friday, την αυθεντική, την original που λέμε και στο χωριό μου. Παραμονή της επίμαχης ημέρας και οι προσφορές βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους – με τις καλύτερες να αναμένονται αύριο. Ωστόσο, έχουμε μερικά διαμάντια και σήμερα. Η Vodafone δίνει απεριόριστα data σχεδόν τζάμπα και δώρο iPhone 15 Pro Max.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου ξεκίνησε μία 2 σε 1 προσφορά / διαγωνισμός. Η εταιρεία δίνει έως και τις 7 Δεκεμβρίου ένα πακέτο με απεριόριστα Data στην τιμή των 2.90€. Το πακέτο είναι διαθέσιμο για όλους τους υφιστάμενους και νέους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοπρογράμματος.

Η Vodafone δεν έχει βάλει όριο στις ενεργοποιήσεις του πακέτου. Οπότε, μπορείς να πάρεις τα απεριόριστα Data σήμερα, στο τέλος του μήνα να το ενεργοποιήσεις πάλι, και λίγο πριν την εκπνοή της προσφορά να το τσιμπήσεις μία ακόμα φορά. Η ενεργοποίηση γίνεται από το My Vodafone app, μέσω κλήσεις στο 13830 ή 1399, με SMS στο 1339 ή το 1252, και μέσω τον ιστοσελίδων της εταιρείας. Πάμε στο κομμάτι του διαγωνισμού.

Κάθε φορά που ενεργοποιείς τα απεριόριστα Data λαμβάνεις μία συμμετοχή σε κλήρωση με δώρο δύο iPhone 15 Pro Max 256GB. Οπότε, προλαβαίνεις να μαζέψεις τρεις συμμετοχές. Η κλήρωση για τα iPhone θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 το πρωί. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν για να παραλάβουν το δώρο τους.

Ίδια προσφορά παίζει και για CU, αλλά χωρίς τον διαγωνισμό με δώρο τα iPhone.

Vodafone CU Black Friday: Δίνει απεριόριστα data για 7 ημέρες

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.