Μπορεί να άργησε λίγο, και αυτό το λέμε γιατί κάποια παλαιότερα μοντέλα έχουν αναβαθμιστεί ήδη, αλλά το Xiaomi Mi Note 10 ξεκίνησε να λαμβάνει την πρώτη Global Stable Beta έκδοση του Android 10.

Η πηγή αναφέρει ότι πρόκειται για το MIUI 11, ο αριθμός της έκδοσης είναι MIUI 11.1.1.0.QFDMIXM και το πακέτο της ενημέρωσης έχει μέγεθος 2,6GB. Επιπλέον, εκτός από το Android 10, το update περιέχει τις ενημερώσεις ασφαλείας Απριλίου, κάποιες διορθώσεις και μερικές βελτιώσεις.

Όσοι είστε κάτοχοι ενός Xiaomi Mi Note 10, μπορείτε να εγκαταστήσετε` το Android 10-based MIUI 11 στο smartphone σας ακολουθώντας τις οδηγίες που προσφέρει η πηγή. Εμείς οφείλουμε να επισημάνουμε ότι πρόκειται για beta έκδοση, η οποία αν και stable μπορεί να παρουσιάζει μερικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.