Η Huawei ανακοίνωσε τα P40 ανακοίνωσε και το EMUI 10.1, που έτρεχαν out of the box τα smartphones. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ, η εταιρεία έκανε διαθέσιμες σε πολλές συσκευές τις Closed Beta, λίγο αργότερα ξεκίνησαν οι Open Beta, και τώρα παίρνουν τις stable εκδόσεις τα Huawei P30, P30 Pro, και MatePad Pro.

Οι stable εκδόσεις του EMUI 10.1 είναι προς το παρόν διαθέσιμες μόνο στα Huawei P30, P30 Pro και MatePad στην Κίνα. Όσοι θέλουν να πάρουν αυτές τις εκδόσεις πρέπει να γραφτούν στο app Huawei Club. Η εταιρεία δεν έχει βάλει ανώτατο όριο χρηστών για την πρώτη φάση διάθεσης της ROM, άρα όποιος θέλει γράφεται και παίρνει το update.

Δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα βγει εκτός Κίνας το EMUI 10.1. Λογικά όμως, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, τουλάχιστον τα Huawei P30 και P30 Pro θα αναβαθμιστούν. Γι’ αυτό έχετε το νου σας και να κάνετε συχνά έλεγχο για ενημερώσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.